Perepäevade raames toimub rida loenguid, kus lastearst, medõde ja Pampers Instituudi esindaja pakuvad lapsevanematele asjatundlikke näpunäiteid toetamaks lapse füüsilist ja vaimset arengut. Vanemad saavad lastearstilt ja medõelt nõuandeid väikelaste eest hoolitsemise osas, samuti on neil võimalik osaleda vestlusringis teemal “Kust tulevad andekad lapsed?”, mis aitab omandada paremat ettekujutust maailmast läbi lapse pilgu.

Perepäevad “Tervisliku Arengu Kool” toimuvad erinevates polikliinikutes ja haiglates Tallinnas ja teistes suuremates Eesti linnades:

01.10 Tallinnas Pelgulinna Naistenõuandla saalis
02.10 Narva Haigla Naistekliinikus
03.10 Pärnu Perearstikeskuses
07.10 Tallinna Kesklinna Lastepolikliinikus
08.10 Tartus Tähtvere Laste-ja Perearstikeskuses

Nõuandetuba on avatud kogu päeva, kindlaid kellaaegu loengutel ei ole. Arstid-spetsialistid on kogu päeva valmis nõuga abiks olema, samal ajal saavad lapsed sealsamas arendavate asjadega mängida.

Ennast arendada ja maailma lapse tasandilt saavad vaadata ka täiskasvanud — näiteks terve käsivarre pikkuse tudiseva lusikaga proovida, mis tunne on lusikaga söömist õppida, või kogeda, kuidas näeb maailma kuu vanune laps. Ja samuti on võimalik oma käega teha telest kuulsaks saanud katseid, mille käigus valatakse sinist vedelikku mähkmetele, et tõestada nende imamisvõimet — iga ema võib ka oma lapse mähkmeid kohapeal võrrelda Pampersi mähkmetega.

Perepäevadele oodatakse kõiki lapsevanemaid, osalemine on tasuta.