Nimelt, selle asemel, et oma laste ees eksnaisest ainult halba rääkida, on ta otsustanud osta naisele sünnipäevaks lilled, kaardi ja valmistas koos lastega talle erilise hommikusöögi.

Kuigi paar on juba lahutanud ja Billy oleks võinud eksnaise sünnipäeva lihtsalt eirata, otsustas ta teisiti. Ja meie oleme selle otsuse üle väga uhked!

Ta selgitas ka oma tegu Facebookis: "Täna on mu eksnaise sünnipäev, mistõttu ärkasin tavapärasest varem ja ostsin talle lilled, kaardi ja kingituse, mille lapsed said üle anda, ning aitasin neil ka talle hommikusöögi valmistada. Nagu tavaliselt, küsiti mult jälle, miks ma neid asju tema jaoks ikka veel teen. See pahandab mind. Seetõttu otsustasin seda selgitada." Billy teab, et viis, kuidas ta kohtleb oma eksnaist, õpetab nende ühistele lastele, kuidas naisi kohelda tuleb ja see kõik mõjutab ka tema laste tulevasi suhteid.

"Seega, kui sa ei tee seda oma laste heaks, siis võta end kokku. Ole sellest kõigest üle ja näita neile eeskuju. See on olulisem kui sina. Kasvata häid mehi. Kasvata tugevaid naisi. Palun! Maailm vajab neid täna rohkem kui kunagi varem," lõpetab ta oma postituse.

Allikas: AwarenessAct