Siin on viis kingitust, millest ei ütleks ära ükski ema:

1. Piletid kinno, teatrisse või suvisele muusikafestivalile
Veetke koos mõnus ema ja tütre päev ja koguge emotsioone, mis jäävad teile mõlemale veel pikaks ajaks meelde.

2. Kodumaine looduskosmeetika
Kui hoolid oma ema tervisest, kingi talle midagi eriti puhast ja looduslikku kodumaise kosmeetika näol, olgu selleks siis JOIK-i kehakreem, Nurme Seebi käsitööseep või Signe Seepide kehakoorija. Mõnusaid looduslikke näokreeme teeb ka Ingli Pai ja kasulikke õlisid-kreeme saad firmalt Green Nature. Eestlased on tublid kreemisegajad, leia vaid enda ja oma lemmikud!

3. Vii ta õhtusöögile
Minge emaga välja sööma, nautige maitsvaid roogi ja ärge unustage magustoitu! veini- või šampanjaklaasi kõrval on mõnus ema ja tütre teemadel vestelda.

4. Raamat
Lihtne ja klassikaline kingitus, aga igaüks rõõmustab raamatu üle! Kui ta suurem lugeja pole, võiks ta lugu pidada retseptiaamatust ja kui ta pliidi ees askeldamist ei armasta, meeldib talle ehk käsitöö ja erinevad tee-ise-projektid? Ehk sobiks talle raamat aianduse või loomakasvatuse teemal, äkki on tal plaanis reis, kuid puudub veel sihtkohas abiks olev reisiraamat? Kohe kindlasti leiad midagi just talle sobivat!

5. Küpsetised
Kui muudel päevadel aastas hoolutseb kookide-tortide eest tavaliselt sinu ema, siis emadepäeval võiksid proovida ise talle midagi maitsvat valmistada. Halvimal juhul saad tordi ka poest kaasa haarata.