• Tekita grillile kaks kuumusala, külmem ja kuumem. Selleks kuhja söed rohkem keskele, et äärtele jääks natuke jahedam küpsetusala. Kui tunned, et söed lähevad liiga kuumaks, siis aseta grillile peale kaas ja söed võtavad tuurid maha.
  • Sütele võid alati asetada fooliumist veevann, siis jääb liha tänu tekkinud niiskusele mahlasem.
  • Maitsesuitsu saamiseks raputa grillimise ajal sütele ürte, kuna need annavad lihale mõnusa aroomi.
  • Grillimise ajal võid valada grilli äärest sütele õlut. Kui asetad kaane kohe peale annab tekkinud niiskus lihale mahlakuse.
  • Vardas küpsetamisel sobib alati liha vahele panna erinevaid köögivilju, neist tulenev niiskus annab lihale maitset ja mahlasust juurde.
  • Lõika köögiviljadest (paprika, suvikõrvits, sibul) parajad tükid, aseta aukudega fooliumvannile ja sega kokku sobiva koguse Santa Maria küüslaugumarinaadiga. Küpseta kuumal grillil.
  • Määri kanafilee kokku Santa Maria suitsuse grillimaitseainega, küpseta kuumadel sütel ning pintselda ananassiglasuurkastmega.
  • Grilli õhemateks viiludeks lõigatud veisefileed kuumadel sütel mõned minutid. Vahetult enne valmimist määri universaalse BBQ kastmega.
  • Pane puhastatud lõhefilee aukudega fooliumvannile ja määri suitsumaitselise grillõliga. Haki peale tilli ning küpseta grillil. Vajadusel kasuta kaant.
  • Šašlõki jaoks võta mõõduka rasvasusega sea kaelakarbonaad ja lõika parajateks tükkideks. Maitsesta Santa Maria suitsumaitselise kastmega ja lüki vardasse.
  • Lõika sea kaelakarbonaadist paraja paksusega viilud. Maitsesta sweet heat BBQ maitseainega ja lase tunnike seista. Kuumuta grill ja küpseta liha, määrides seda vahepeal universaalse BBQ kastmega.