ESMASPÄEVAKS: Tuunikalaga täidetud paprikad
Tuunikala-sinihallitusjuustuga ahjus küpsetatud paprikad. Hea võimalus sügisandide kasutamiseks.
LOE RETSEPTI!

TEISIPÄEVAKS: Suvikõrvitsa-suitsujuustusupp
Tummine ja tõeliselt juustune supp. Algidee on Kaie Meilt, aga olen retsepti veidi mugandanud.
LOE RETSEPTI!

KOLMAPÄEVAKS: Sealihakotletid sinepi-siidrikastmes
Hästi lihtne ja väga maitsev prantsusepärane sealiharoog, kus teraline sinep, rõõsk koor ja õunasiider maitvaks kastmeks sulanduvad. Sama rooga võib valmistada ka kalkunifileelõikude või õhemaks tambitud kanafileega.
LOE RETSEPTI!

NELJAPÄEVAKS: Suvikõrvitsalasanje
Lihtne ja kiirestivalmiv vormiroog suvikõrvitsa, ricotta kohupiima ja tomatikastmega.
LOE RETSEPTI!

REEDEKS: Salveikala veinikastmes
Lihtne ja kiiresti valmiv ahjukala, mis sobib hästi mõne valge kala (nt turks, panga jm) valmistamiseks. Salvei annab kalale huvitava ja omapärase maitse.
LOE RETSEPTI!

MAIUSTAMISEKS: Õunakrõbedik
Lihtne õuna-puruvorm, millele on lisatud veidi apelsinimahla. Maitseb eriti hästi koos veidi sulanud vanillijäätise või siis vanillikastmega.
LOE RETSEPTI!