Kaabi porgandid puhtaks ja lõika 1 cm pikkusteks juppideks. Koori sibul ja haki peeneks. Kuumuta potis või, lisa hakitud sibul ja prae 5 minutit tasasel tulel. Lisa tükeldatud porgandid, maitsesta vähese soolaga ja prae paar minutit. Lisa kuum puljong, kuumuta keemiseni. Kata pott kaanega, alanda kuumust ja hauta tasasel tulel 25-30 minutit, kuni porgandid on pehmed.

Võta porgandid vahukulbiga leeme seest välja ja pane kannmikserisse. Lisa veidi puljongit ja püreesta ühtlaseks. Pane porgandipüree potti tagasi, sega läbi ja maitsesta soola-pipraga. Sega juurde apelsinimahl.

Serveerimiseks jaota supp taldrikutesse, kaunista riivitud apelsinikoore ja värske maitserohelisega.

NIPP: Kui kasutada porgandite praadimiseks õli, siis sobib supp ka taimetoitlastele. Kõrvale paku krõbedakoorelist täisterasaia.