Täname kõiki ja Džiugase auhinna saavad:

ÜLLAR
ANDRES
MARI
PIRET
KRISTINA
INGE
KRISTIINA
MARIA
ERKI
HEDI

Võtame võitjatega ühendust!

--------------------------------------

Retsepte ootame aadressil naistekas@delfi.ee kuni 15. aprillini. Kirjuta märksõnaks kindlasti JUUST!

Auhindadeks on 10 komplekti:

Vähemalt 24 kuud laagerdunud kõva juust DŽIUGAS® Delicate
Laagerdunud, austust pälviv juust, milles on tunda peen küllastatus. Puhta, terava ja tugeva maitse elegants põimub õrnade kuivatatud puuviljade ja juustu aroomidega. Eriti sobilik banketilaudade mitmekesistamiseks.

Vähemalt 18 kuud laagerdunud kõva juust DŽIUGAS® Piquant
Keskmiselt laagerdunud juust, milles avaneb intensiivsete aroomide harmoonia ja üsna terav maitse. Peent haprust annavad üksikud kaltsiumisoolade kristallid, mis märgistavad uut juustu küpsemise etappi. Sellel on kõva kollakas nahk.

Vähemalt 12 kuud laagerdunud kõva juust DŽIUGAS® Mild
Juustus, milles hakkavad välja paistma tüüpilised valminud juustu omadused. Sellel on meeldivalt mõru aroom ja kergelt vürtsikas maitse, mis söömise ajal õrnalt suulage kõditab. Iseloomulik kreemjas, koore all veidi tugevam värv. Kõva, monoliitne ja kergesti murduv struktuur.

Juustud on tükeldatud suupärasteks tükkideks ja on pakendatud taassuletavatesse kotikestesse. Lisaks on kinkekomplektis naturaalne mesi ja eriline Džiugase savikauss.

„Legendaarne juust DŽIUGAS®. Aeg maitsta, aeg hinnata.“ Vaata saabunud retsepte SIIT.
Jaga
Kommentaarid