Röstitud beebiforell

2 beebiforelli
2 sidrunit
8 -10 kartulit
170 g Tere toorjuustu küüslaugu ja sibulaga
1 spl majoneesi
75 g Dr. Hellus juustu
200 ml Tere vahukoort
maisitärklist
tilli
peterselli
koriandrit
basiilikut
soola
purustatud musta pipart

Aseta forellid 20 minutiks soola. Selleks kata nad üleni peensoolaga ning lase seista külmas. Võta ahjuplaat ja kata küpsetuspaberiga. Pese forellidelt sool ning aseta ahjuplaadile. Maitsesta sidrunimahla ning pipraga. Lõika kartulist viilud ning kata küpsetusvorm küpsetuspaberiga. Lao vormi üks kiht kartuliviile, määri peale toorjuustu- majoneesi segu ning siis uus kiht kartuleid. Kõige peale raputa riivitud juust. Küpseta ahjus 200 kraadi juures koos forellidega 20 – 25 minutit. Vahepeal valmista koorest ja hakitud ürtidest kaste. Selleks lase koorel potis keema tõusta ning lisa siis ürdid. Keeda tasasel tulel 5 minutit ja maitsesta siis soola, pipra ja sidrunimahlaga. Paksenda vees lahustatud tärklisega.

Õrnsuitsusingiga võileib

Kanasalati võileib

1/2 pk Wõro õrnsutitsu kanapoolkoiba
4 viilu Leiburi Ela 100% täisterasaia
Tere toorjuustu
1 laim
majoneesi
tilli
paprikat

Küpseta ahjus kanakintsud küpseks ning eralda liha kontidelt. Rösti Ela saia viilud. Sega omavahel kokku kintsuliha majoneesi, laimi mahla, hakitud paprika ja tilliga. Maitsesta vajadusel sool ja pipraga ning aseta röstsaia peale.

Šokolaadikreem

Šokolaadikreeem

1 pk Tere vaniljepudingut
1 pk Tere karamellipudingut
300 g Tere rosina kohupiimapastat
100 ml Tere vahukoort
kakaopulbrit
100g tumedat šokolaadi
100g valget šokolaadi
Dansukkeri vaniljesuhkrut
Dansukkeri kaneelisuhkrut
kreekapähkleid

Sulata veevannis eraldi valge ja tume šokolaad. Sega valge šokolaad kokku toasooja vaniljepudingu ning vahustatud vahukoorega. Tume šokolaad sega kokku toasooja rosina kohupiimapastaga. Maitsesta valget segu vaniljesuhkruga ning kohupiimapasta segu kaneelisuhkruga. Aseta pokaali esmalt valge šokolaadi ja vaniljepudingu segu siis kohupiimapasta segu ja kõige peale natuke karamellipudingut.