Tomati fenkolisupp

400 g RIMI konserveeritud tomateid
2-3 värsket tomatit
3 kartulit
1 suur fenkol
2 keskmist kartulit
pool varsselleri vart
0,5 l kanapuljongit
oliivõli
soola
musta pipart
vajadusel maitsestamiseks 0,5 tl suhkrut

Puhasta köögiviljad, pruunista need kergelt oliivõlis. Vala peale puljong, keeda kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta. Maitsesta vastavalt vajadusele soola ja pipraga.

antrekoot


Antrekoot ürdivõi ja köögiviljadega

Ürdivõi
2 spl värsket tüümiani
2 küüslauguküünt
0,5 tl meresoola
100g TERE võid

Sega toasoe või purustatud tüümiani ja küüslauguga. Lisa maitse järgi soola. Seejärel keera kilesse ja pane sügavkülma tahenema.

Köögiviljad
1 keskmine brokkoli
3-4 porgandit
150 g aedube

Antrekoot lõigata 2cm paksusteks viiludeks, köögiviljad tükeldada. Aseta liha ja köögiviljad pannile ja küpseta kaane all, vahepeal lihal külge keerates, kuni liha ja köögivili on küpsed.