"Head Isu": kaks põnevat lõheretsepti ja ahjuaprikoosid rosmariiniga
Lõheäkine viina ja köömnetega
300 g M.V.Wool´i lõhefileed
1 dl viina
2 tl köömneid
1 tl meresoola
0.25 tl suhkrut
Lõika lõhest õhukesed ribad, sega kausis viina, köömnete, soola ja suhkruga. Lase maistestuda paar tundi ja serveeri röstitud saia või musta leivaga.
Lõhe-brokkoli-vutimuna pasta
300 g Panzani Mini Pennesid
300 g M.V.Wool´i lõhefileed
2 spl sojakastet
1 brokkoli
6 vutimuna
poole sidruni mahl
2 sl oliivõli, soola, värsket estragoni.
Keeda penned al dente, lisa sidrunimahl ja oliivõli. Lõika lõhefileest kuubikud, lisa sojakaste ja lase 10 minutit maitsestuda. Prae lõhe pannil kiirelt läbi. Keeda brokkoli ja vutimunad.
Sega penned brokkoli, poolitatud vutimunade ja lõhekuubikutega, lisa estragon.
Ahjuaprikoosid rosmariiniga
8 aprikoosi
paar oksakest rosmariini
Dan Sukkeri tumedat Muscovado suhkrut
Vedelat mett
Poolita aprikoosid, lisa hakitud rosmariin ja Muscovado suhkur ja mesi. Küpseta ahjus 200 kraadiga 20 minutit.