Kanaknelliga täidetud kanafilee

3 kanafileed
2 munakollast
100 g rõõska koort
Soola-pipart
Kimp tilli ja basiilikut

Tambi 2 kanafileed kile vahel õhukeseks ja valmista 1 kanafileest kanaknellmass ning aseta see köögikombaini. Purusta ja lisa maitseroheline, sool-pipar ja munakollased ning koor, purusta ühtlaseks massiks. Saadud mass aseta kanafileele, keera rulli ja aseta see toidukilesse (otstesse tee sõlmed, et mass välja ei valguks). Keeda rulli keevas vees umbes 10 minutit, seejärel eemalda kile ja pruunista rulli kergelt pannil. Serveeri koos wokitud köögiviljadega.

Köögiviljawok

2 porgandit
Pool suvikõrvitsast
100 g punast sibulat
1 punane paprika
1 spl dijon sinepit
2 spl Aura apelsinimahla
1 spl mett
1 spl sojakastet
Suts õli
Soola-pipart

Lõika köögiviljad peenteks ribadeks ja kuumuta wok õliga pannil. Prae seal kiirelt köögiviljad ja sega valmis kaste sinepist, meest, mahlast ja sojast. Piserda saadud seguga köögivilju.

Amaretto rullbiskviitBiskviit

215 g tumedat šokolaadi
90 g võid
5 muna
180 g suhkurt
1 tl vaniljesuhkurt
90 g nisujahu
½ tl soola
1/3 tl küpsetuspulbrit
3 spl 30% hapukoort

Täidis:

200 g vahukoort
150 g trühvlikomme pähklitega
50 g Amaretto likööri
Määrimiseks 200 g murakamoosi

Biskviidi valmistamiseks sulata šokolaad ja või (vesihaudes). Aseta munad, suhkur ja vaniljesuhkur vesihaudesse, klopi kuni segu pakseneb ning lisa siis šokovõi ja võta tulelt. Sega juurde jahu, sool ja küpsetuspulber. Kõige lõpus ettevaatlikult hapukoor ning seejärel aseta ahju küpsema 160 kraadi juurde 25 minutiks. Sega omavahel täidisekomponendid ja määri siis põhi murakamoosiga. Määri peale täidis ja keera rulli. Valmista ka serveerimiseks sidruni-safranikaste.

Kaste:

1 sidruni mahl
100 g suhkurt
Suts safranit
100 g Aura õunamahla
Keeda kõik kokku