"Head isu": krevetivõileib ja põnev roog patissonidest
Seene-krevetivõileib
Fazer Deli mitmeviljakolmnurk
väikeseid kukeseeni
purk tiigerkrevetisabasid soolvees
tilli, sool, pipar
jääsalatit
majoneesi
1 roheline õun
sidrunit.
Riivi õun ja sega majoneesi ja sidrunimahlaga. Lisa hakitud till. Prae kukeseened võis, maitsesta soola ja pipraga. Kurna krevetid. Rösti saiad. Tõsta saiale majoneesisegu, siis krevetid, seened ja salatileht, kõige peale teine sai.
Pastatäidisega patissonid
Mõned väikesed patissonid
200 g veisehakkliha
küüslauku
väikest pastat
peterselli
tüümiani, rosmariini
tomatikastet
fenkoliseemneid
kaneelikoor
paar tera nelki
fenkoliseemneid
klaas punast veini
Panzani Etolies pastat paar peotäit
Lõika patissonidel kaas maha, õõnesta seest tühjaks. Kuumuta pannil küüslauk, lisa hakkliha, ürdid ja prae läbi. Lisa tomatikaste ja lase haududa umbes 40 minutit . Sega toores pasta ja kaste, täida patissonid seguga ja küpseta ahjus, kuni patissonid pehmed.