Seene-krevetivõileib

Fazer Deli mitmeviljakolmnurk

väikeseid kukeseeni

purk tiigerkrevetisabasid soolvees

tilli, sool, pipar

jääsalatit

majoneesi

1 roheline õun

sidrunit.

Riivi õun ja sega majoneesi ja sidrunimahlaga. Lisa hakitud till. Prae kukeseened võis, maitsesta soola ja pipraga. Kurna krevetid. Rösti saiad. Tõsta saiale majoneesisegu, siis krevetid, seened ja salatileht, kõige peale teine sai.


Patissonid










Pastatäidisega patissonid

Mõned väikesed patissonid

200 g veisehakkliha

küüslauku

väikest pastat

peterselli

tüümiani, rosmariini

tomatikastet

fenkoliseemneid

kaneelikoor

paar tera nelki

fenkoliseemneid

klaas punast veini

Panzani Etolies pastat paar peotäit

Lõika patissonidel kaas maha, õõnesta seest tühjaks. Kuumuta pannil küüslauk, lisa hakkliha, ürdid ja prae läbi. Lisa tomatikaste ja lase haududa umbes 40 minutit . Sega toores pasta ja kaste, täida patissonid seguga ja küpseta ahjus, kuni patissonid pehmed.