Lõhe-lillkapsa pann

200 g lõhe- või forellifileed
200 g lillkapsaõisikuid
75 g suitsupeekonit
50 g TERE võid
1 tl karrit
100 ml valget veini
2 kartulit
100 g rohelisi ube
Soola-pipart
2-3 küüslauguküünt
Vett
Värsket murulaukku või rohelist sibulat

Kuumuta pannil või, lisa peekoniribad, kartuliviilud, hakitud küüslauk. Küpseta kergelt läbi, lisa siis köögiviljad ja lõhetükid ning prae hetk, järgmisena lisa maitseained ja vein, hautamiseks veidi vett. Kui koostisosad on parajalt pehmed, lisa juurde rohkelt maitserohelist.


Valgehallitusjuustu-porrupirukad

400 g lehttaigent
150 g Turek valgehallitusjuustu
200 g porrulauku
100 g TERE võid
1 tl värsket tüümiani
Soola-pipart
100 g Felixi Klassikalist majoneesi
50 g mandlilaaste
1 muna määrimiseks

Lõika taignast parajad ruudud. Kuumuta või ja küpseta selles tükeldatud porru, maitsesta ja jahuta, lisa majonees. Aseta taignale valgehallitusjuustutükid, sinna peale porru-majoneesisegu ja säti taigna otsad keskele kokku, aseta ahjuplaadile, määri pirukad munaga üle, riputa peale mandlilaaste ja küpseta ahjus 220 kraadi juures kuldpruuniks.

Jäätisekokteil

1 tops Balbiino Fitness maasikajäätist
100 g Balbiino Classic Vanilli-koorejäätist
Pool avokaadot
Klaas ananassimahla

Blenderda koostisosad, serveeri kohe! Soovi korral lisa jääkuubikuid ja värsket münti!