"Head Isu" küpsetab veiseliha ja baklažaani
VEISELIHAVARDAD
300-400 g veise- või lambaliha
2 sibulat
1 paprika
2 spl ketšupit
1 tl paprikapulbrit
1 tl tšillimaitseainet
3 küüslauguküünt
100 ml punast veini
Poole laimi mahl
0,5 tšillikauna
Värsket lehtpeterselli
Sega tükeldatud komponendid omavahel ja lase lihal marinaadis seista, hea oleks vähemalt 4 tundi. Aja siis lihatükid vaheldumisi sibula ja paprikaga vardasse ning küpseta grillil või ahjus valmis. Serveeri koos ahjubaklažaaniga.
AHJUBAKLAŽAAN
1 baklažaan
4-6 küüslauguküünt
100 g oliivõli
Meresoola
1 sidrun
Lõika baklažaan pikuti pooleks, määri mõlemale poolele küüslaugu-õlisegu ning soola. Küpseta ahjus kuldpruuniks, piserda ahjust välja võttes sidunimahlaga ja riputa üle maitserohelisega.
Sparglid vedela muna ja valgehallitusjuustu-peekonisaiaga
200 g spargleid
4-5 viilu ciabattat
150 g suitsupeekonit
150 g Turek valgehallitusjuustu
1-2 muna
Suts äädikat
Aseta saiaviiludele peekon ja sinna peale juust, pane ahju kuni juust on sulanud, aseta taldrikule keedetud spargel, saiad ja kõige peale munad. Munade valmistamiseks aja vesi potis keema, lisa suts äädikat ja soola, tekita vispliga potis keeris ning vala hulka kulbi peale lahti löödud muna, kuumuta nii kaua, et munavalge oleks hüübinud ja kollane veel seest vedel.
JÄÄTISEKOKTEIL
1 tops Balbiino Fitness virsiku- ja maasikajäätist
100 g maitsestamata jogurtit
Värsket mangot
Klaas ananassimahla
Blenderda koostisosad, serveeri kohe! Soovi korral lisa jääkuubikuid ja värsket münti!