Panzanella — itaalia tomatisalat kuivatatud saiaga

Kilo erinevaid tomateid

paar peotäit kuivatatud ciabattat

1 küüslauguküüs

50 g riivitud parmesani

2 tl valge Vilux valge veini äädikat

musta pipart, soola, basiilikut

Lõika ciabata kuubikuteks ja rösti ahjus krõbedaks. Lõigu tomatid sektoriteks ja tõsta kaussi ciabatta peale. Riivi juust ja küüslauk, lisa tomatitele. Jahvata peale musta pipart ja meresoola, lisa äädikas ja hakitud basiilik ning sega kõik koostisosad läbi. Lase 15 minutit maitsetel seguneda.

Kana salvei ja prosciuttoga

2 kanafileed

100 g prosciuttot

salveid

Tere võid

soola, musta pipart

oliivõli

Lõigu kanafilee 3 cm laiusteks ribadeks, maitsesta soola ja pipraga. Aseta kanatüki ümber salveilehed ja prosciutto. Prae pannil või ja oliivõli segus igast küljest keskmisel kuumusel.

salveikana

Pasta pune ja kapparitega

Panzani Tagliatelle pastat

2 spl kappareid

2 spl Tere võid

2 spl värsket punet

Keeda pasta al dente. Kuumuta pannil või, tõsta või sisse kapparid ja hakitud pune, lase maitsetel või sisse imenduda. Tõsta valmis pasta pannile ja sega kapparikastmega läbi.

magustoit

Suvemarja zabaglione

4 munakollast

4 spl Dan Sukkeri tuhksuhkurt

4 spl dessertveini

Vaarikaid, punaseid ja musti sõstraid

Vahusta veevannil munakollaseid suhkru ja dessertveiniga, kuni kogus on kahekordistunud. Lase jahtuda ja serveeri erinevate suvemarjadega.