"Head Isu" pakub kanarulle, värsket salatit ja forelliga ciabattat


"Head Isu" pakub kanarulle, värsket salatit ja forelliga ciabattat
Foto: Filmimees

Tänases saates serveeritakse valgehallitusjuustga kanarulli koos värske salatiga ning kiiret forellikatet ciabattale.

Kanarull valgehallitusjuustuga

1-2 kanafileed
150 g Turek valgehallitusjuustu
1 tl sinepit
1 spl murulaukku või värsket sibulat
Soola-pipart
50 g kreekapähkleid
Õli praadimiseks

Lõika kanafileed õhemaks ja määri üle sinepiga, aseta peale tükeldatud juust, pähklid ja maitseroheline. Keera rulli, seo nööriga kinni ning prae pannil kuldpruuniks maitsestades soola ja pipraga, järelküpseta ahjus 200 C juures umbes 10-12 minutit. Serveeri koos värske salatiga

Värske salat
Kimp rohelist salatit
0,5  värsket mangot
2 kiivit
100 g maasikaid
Suts piparmünti
Oliivõli ja poole laimi mahl

Koori ja tükelda salatikomponendid, aseta kaussi, lisa laimi mahl, oliivõli ning sega korralikult läbi.


Kiire forellikate ciabattale

300 g värsket lõhe- või forellifileed
100 g Felixi Klassikalist majoneesi
1 laimi või sidruni mahl
Soola-pipart
1 punane sibul
30 g kappareid
1 spl värsket tilli ja basiilikut
1 õun
1 avokaado
Ciabatta viile

Haki koostisosad suupärasteks tükkideks, sega omavahel ning lase hetk tõmmata, serveeri krõbedatel saiaviiludel.