Tomatine lõhepasta

200 g lõhefileed
300 g Baltix keedetud sarvekesi
200 g purustatud tomateid
50 g päikesekuivatatud tomateid
1 spl Tartare suitsulõhe ja tilliga määrdejuustu
200 g TERE 10% koort
100 g valget veini
0,5 tl suhkrut
2 küüslauguküünt
1 keskmine punane sibul
1 tl oreganot
Soola-pipart
Maitserohelist
Oliivõli praadimiseks

Kuumuta pannil õli ning prae läbi peeneks hakitud sibul ja küüslauk, lisa lõhekuubikud. Küpseta kergelt, lisa hulka valge vein, päikesekuivatatud- ning purustatud tomatid, maitseained. Hauta kergelt, lisa määrdejuust, lõpuks koor ning poolpehme pasta. Sega läbi ja serveeri maitserohelisega.

Kodujuustu-krõbepeekonisalat
200 g kodujuustu
150 g suitsupeekonit
6 keedetud vutimuna
100 g kirsstomateid
0,5 punast paprikat
Peotäis ruccola salatit
4-5 anśoovisefileed

Prae peekon krõbedaks, sega kõik komponendid omavahel. Serveeri koos salatiga ja lisa juurde kaste.

Kaste:
200 g majoneesi
Peotäis basiilikulehti
50 g sinihallitusjuustu
50 g ananassimahla
1-2 küüslauguküünt

Purusta kõik komponendid saumikseriga.