Itaalia omlett/Prantsuse omlett

  • 1 punane paprika
  • 1 kooritud valge sibul
  • 2 tomatit
  • 4 muna
  • 100 g suitsupeekonit
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 spl hakitud peterselli
  • riivitud juustu
  • oliiviõli

Tükelda endale meelepärasel viisil paprika, sibul ja peekon. Lõika tomatist kuubikud. Klopi muna kergesse vahtu. Aseta pann kuumale pliidile, lisa veidi õli ning lase pann kuumaks.
Itaalia variandi puhul lisa kõik ained munasegule ning küpseta omlett madala ja keskmise kuumuse vahel.
Prantsuse variandi puhul küpsetatakse omlett valmis ning siis asetatakse ülejäänud ained omletile ja lapitakse omlett kokku.

Kanaliha maitsesegu

  • 5 loorberilehte
  • 2 spl jahvatatud kurkumit
  •  3 spl kuivatatud oreganot
  •  3 spl kuivatatud basiilikut
  •  2 spl jahvatatud tšillipulbrit
  • 2 tls jahvatatud kaneeli
  • 6 spl meresoola
  • fariinisuhkrut

Pane kõik koostisained blenderisse ja miksi mõnusaks seguks.

Röstitud rosinakukkel kohupiimakattega

  • 4 munakollast
  • 4 spl suhkrut
  • 100 g Tere kohupiima
  • Leiburi rosinakukleid
  •  vaniljesuhkrut
  • riivitud sidrunikoort
  • jahvatatud kaneeli

Lõika rosinakuklist poole- kuni sentimeetripaksused viilud. Sega kausis kokku kohupiim, munakollased, vaniljesuhkur ja suhkur. Aseta segu rosinakukli viiludele ning küpseta ahjus 200 kraadi juures kuni viilakad on pealt kuldpruunid.

SAATE VIDEOT VAATA SIIT: