Supp Nizza moodi

4 anžoovisefileed
100 g rohelisi ube
10 kirsstomatit
600 g aedviljapuljongit
1 spl sidrunimahla
1 spl oliivõli
1 lõhe steak
20 g murulauku
Värsket basiilikut
2 küüslauguküünt
1 spl võid
Soola-pipart

Keeda oad ja tükelda. Pane tomatid hetkeks kuuma vette ja eemalda nahk ning sisu, tükelda. Kuumuta poti põhjas või ja hauta seal kergelt küüslauk, lisa puljong ja aja keema, maitsesta soola-pipra ja sidrunimahlaga, grilli lõhe steak pannil ja aseta see taldriku põhja. Lisa tomat, anžoovis ja maitserohelised ning vala taldrikusse kuum puljong.

Veiseliha tomatikastmes peediterriiniga

Veiseliha tomatikastmes peediterriiniga

200 g veise välisfileed
Soola-pipart
200 g head tomatikastet
Jupp riivitud ingverit
100 g Aura tomatimahla
1 peeneks hakitud punane sibul
2 purustatud küüslauguküünt
0,5 tl fariinisuhkurt

Grilli pannil kiirelt õhukesteks viiludeks lõigatud veisefilee ja sega vahepeal kõik komponendid omavahel kokku. Kalla segu lihatükkidele, lase seista.

Peediterriin:

600 g keedetud peeti (köömnetega)
400 g kreemjat kitsejuustu
100 g lambs salatit

Keeda peedid köömnetega maitsestatud vees pehmeks, jahuta ja viiluta õhukeseks,vooderda terriinivorm kilega ja aseta sinna põhja 2-3 kihti peediviilusid, vahele kitsejuustu ja lambssalatit, jälle peedikiht ja nii kordamööda, kuni vorm saab kaetud. Aseta külmkappi ja lase seista vähemalt 6 tundi. Lõika sealt taldrikule kena tükk ja serveeri koos lihaga.