Kanelloonid kalatäidisega

8 kanellooni
200 g kuumsuitsulõhet
2 munakollast
Tilli ja murulaukku
Soola-pipart
200 g rõõska koort
1 šalottsibul
200 g valget veini
50 g inglise sinepit
100 g kirsstomateid

Keeda kanelloonid vees poolpehmeks. Aseta köögikombaini kala, 50 g koort, munakollased, till ja murulauk ning maitsesta soola-pipraga, purusta mass ja täida sellega kanelloonid. Kuumuta pannil võis peeneks hakitud sibul, lisa vein ja lase natuke aega keeda. Seejärel lisa sinep ja ülejäänud koor ning neljaks lõigatud kirsstomatid, lisa valmistatud kastmesse kanelloonid ja hauta pehmeks, serveeri.

Suvikõrvitsa-hakkliha vormiroog

Suvikõrvitsa-hakkliha vormiroog

500 g segahakkliha
400 g kartuleid
400 g suvikõrvitsat
2 sibulat
3 küüslauguküünt
100 g võid
200 g lihapuljongit
1 dl rõõska koort
100 g riivitud juustu
Soola-pipart
200 g punast veini
150 g Aura tomatimahla

Kuumuta pannil või ja küpseta seal sees peeneks hakitud sibul ja küüslauk koos hakklihaga, lisa seejärel vein ja puljong ning hauta kaane all pehmeks. Keeda kartulid ja püreeri, lisades samal ajal koor ja 50 g võid. Lisa riivitud suvikõrvits ja maitsesta soola-pipraga. Küpsetusvormi põhja aseta hakklihasegu, kata see kartuli-suvikõrvitsamassiga ja aseta ahju küpsema (eelnevalt puista üle peale riivjuustuga).