Kartuli-lumekrabirull

200 g Veskimati kartulihelbeid
200 ml piima
200 ml rõõska koort
100 g võid
soola, pipart

Valmista kartulipüree vastavalt pakil kirjeldatud juhendile.

Täidis:

150 g Vici lumekrabiliha
150 g Mehhiko Maahärra köögiviljasegu
100 g Philadelphia murulaugutoorjuustu
30 g erinevaid värskeid ürte(basiilik,till,petersell)
soola, pipart

valmista püree ja laota see toidukilele. Sega täidise komponendid ja aseta valmis mass püreele. Keera rulli ja keeda vees ligikaudu 7 minutit. Eemalda kile ja prae rulli kuumas võis pannil igalt küljelt kuni see on kuldpruun. Serveeri kastmega.

Kaste:

200 ml vahukoort
50 g shalottsibulat
50 g võid
50 g basiilikut
1 tl sinepit
100 cl valget veini
soola, pipart

Kuumuta või ja hauta seal peeneks hakitud sibul. Lisa sinep ja mõne hetke möödudes vein. Lase praadida mõni hetk ja lisa siis koor. Keeda ning lisa basiilik ja püreeri saumiksriga. Serveeri rulliga.

Punane supp pelmeenidega

1 pakk Maahärra Ukrains borši
100 g suitsupeekonit
2 küüslauguküünt
30 g peeneks hakitud peterselli
30g rohelist sibulat
200 g pelmeene
50 g võid
200 g rõõska koort
soola, pipart
100 g punast kuiva veini
vesi

Haki küüslauk ja peekon. Kuumuta või ja hauta seal kergelt küüslauk ja peekon. Lisa punane vein ja varsti Maahärra supisegi. Lisa vett ja hauta kergelt umbes 30 minutit. Seejärel lisa pelmeenid ja koor ning keeda kõik pehmeks. Maitsesta ja serveeri koos maitserohelisega.