"Head Isu" teeb peedipestoga spagette ja valge šokolaadiga tarretist
Keefiritarretis valge šokolaadi ja maasikatega
500ml keefirit
100g valget šokolaadi
10g želatiini
2spl vett
2 spl suhkrut
maasikaid
Paisuta ja sulata želatiin. Sulata veevannil šokolaad. Lisa šokolaad, suhkur ja želatiinisegu keefirile. Tõsta segu magustoiduvormidesse ja lase külmkapis tarduda. Serveeri maasikate või teiste suvemarjadega.
Spagetid peedipestoga
Peedipesto:
2 väikest peeti
3 küünt küüslauku
50 g parmesani
1 spl piiniaseemneid
3 spl oliivõli
1 spl VILUX punast veiniäädikat
soola
1 tl värskeid estragonilehti
Peotäis spagette
kitsejuustu
estragoni ja koriandrit kaunistuseks
Viiluta pestud peedid 1cm paksuselt, aseta ahjuvormi. Piserda vähese õliga. Lisa küüslauguviilud. Rösti ahjus 30 minutit.
Purusta köögikombainis peet koos ülejäänud pesto komponentidega.
Keeda spagetid vastavalt pakendil antud ajale. Sega kuumalt pestoga, serveeri kitsejuustu ja estragoniga.