Keefiritarretis valge šokolaadi ja maasikatega

500ml keefirit
100g valget šokolaadi
10g želatiini
2spl vett
2 spl suhkrut
maasikaid

Paisuta ja sulata želatiin. Sulata veevannil šokolaad. Lisa šokolaad, suhkur ja želatiinisegu keefirile. Tõsta segu magustoiduvormidesse ja lase külmkapis tarduda. Serveeri maasikate või teiste suvemarjadega.

peedipesto

Spagetid peedipestoga

Peedipesto:

2 väikest peeti
3 küünt küüslauku
50 g parmesani
1 spl piiniaseemneid
3 spl oliivõli
1 spl VILUX punast veiniäädikat
soola
1 tl värskeid estragonilehti
Peotäis spagette
kitsejuustu
estragoni ja koriandrit kaunistuseks

Viiluta pestud peedid 1cm paksuselt, aseta ahjuvormi. Piserda vähese õliga. Lisa küüslauguviilud. Rösti ahjus 30 minutit.
Purusta köögikombainis peet koos ülejäänud pesto komponentidega.
Keeda spagetid vastavalt pakendil antud ajale. Sega kuumalt pestoga, serveeri kitsejuustu ja estragoniga.