"Head Isu": ürdimarinaadis forell ja grillvorstid mango-tomati salatiga
ÜRDIMARINAADIS FORELL
1 poolik forellifilee
värsket peterselli, tilli, basiilikut, piparmünti
200 g Ybarra Extra Virgin oliivõli
poole sidruni mahl
soola-pipart
Sega kõik komponendid omavahel ja kata sellega kalatükid, grillimise ajal määri aeg-ajalt marinaadiga.
Värske salat
ürdimarinaad
0,5 värsket kurki
100 g pariisi kartuleid
poole sidruni mahl
3 spl Ybarra Extra Virgin oliivõli
Lisa järelejäänud ürdimarinaadile hakitud salatikomponendid. Serveeri grillitud kala kõrvale.
GRILLVORSTID JA SEALIHASINK MANGO-TOMATI SALATIGA
A-Vorst talugrillvorste
A-Vorst sealihasinki
A-Vorst maasuitsuribi
0,5 mangot
200 g kirsstomateid
1 punane sibul
100 g ruccola salatit
100 g TERE hapukoort
2 küüslauguküünt
100 g TERE naturaalset merevaiku
2 spl Dijoni sinepit
Grillilihatooted. Ülejäänud koostisosad haki ning sega läbi hapukoore ja merevaiguga.Serveeri grill-liha kõrvale, soovi korral lisa Heinz maitsekastmeid.