Koharullid mustsõstralehtedes koos peterselli-sidrunipastaga

Paar kohafileed
mustsõstralehti
soola
pipart
tilli
Tere võid
Panzani pastat
sidrunimahla
hakitud peterselli

Kupata mustsõstralehti vees, millele lisatud 2 spl soola, 1 spl suhkurt, 1 spl äädikat.

Lõika kalafilee suupärasteks ribadeks, maitsesta soola, pipra, tilliga ning aseta keskele tükk võid. Rulli filee mustsõstralehe sisse, aseta rullid ahjuvormi ja küpseta 180 kraadiga 40 minutit.

Keeda pasta vastavalt pakendil toodud juhisele. Lisa kuumale pastale sidrunimahl ja hakitud petersell. Serveeri koos koharullidega.


Heeringamarjaampsud värske kartuliga

Peotäis väikesi värskeid kartuleid
1 spl Tere hapukoort
purk heeringamarja
1 väiksem sibul
soola

Poolita jahtunud keedetud kartulid. Sega heeringamari hapukoore, sibula ja soolaga. Tõsta segu kartulitele ja serveeri.

VAATA SAADET SIIT: