"Head isu" valmistab isuäratavaid kalaroogi
Koharullid mustsõstralehtedes koos peterselli-sidrunipastaga
Paar kohafileed
mustsõstralehti
soola
pipart
tilli
Tere võid
Panzani pastat
sidrunimahla
hakitud peterselli
Kupata mustsõstralehti vees, millele lisatud 2 spl soola, 1 spl suhkurt, 1 spl äädikat.
Lõika kalafilee suupärasteks ribadeks, maitsesta soola, pipra, tilliga ning aseta keskele tükk võid. Rulli filee mustsõstralehe sisse, aseta rullid ahjuvormi ja küpseta 180 kraadiga 40 minutit.
Keeda pasta vastavalt pakendil toodud juhisele. Lisa kuumale pastale sidrunimahl ja hakitud petersell. Serveeri koos koharullidega.
Heeringamarjaampsud värske kartuliga
Peotäis väikesi värskeid kartuleid
1 spl Tere hapukoort
purk heeringamarja
1 väiksem sibul
soola
Poolita jahtunud keedetud kartulid. Sega heeringamari hapukoore, sibula ja soolaga. Tõsta segu kartulitele ja serveeri.
VAATA SAADET SIIT: