Soe lihasalat

150 g veiseliha
paprikapulbrit, karrit, tšillipipart, küüslauku ja oliiviõli
1 greip fileerida
100 g kirsstomateid
100 g rohelisi ube
1 pott frillist
1 punane sibul tükeldada
1 porgand ribastada
Oliiviõli praadimiseks
Soola-pipart
Värsket koriandrit ja basiilikut
1 spl praetud seesamiseemneid
40 g Turek Brie jogurtiga juustu
Poole apelsini mahl


Veiseliha lõigata peeneteks ribadeks. Sega paprikapulber, karri, oliiviõli, küüslauk ja tükeldatud tšillipipar ning vala tükeldatud lihale, lase natuke seista. Kuumuta pannil õli ja prae seal kiirelt liha, lisa ülejäänud komponendid pannile ning kuumuta kiirelt läbi. Lisa lõpuks seesamiseemned ja koriander ning vahetult enne serveerimist pigista peale apelsinimahl.

Kaneelirullid

Tainas:
250 g piima
30 g pärmi
1 muna
½ tl soola
2 spl suhkrut
500 g jahu
100 g võid

Täidis:
200 g võid
1 klaas Dansukkeri Demerara suhkrut
Kaneeli
50 g kaneelisuhkrut

Sega pärm toasooja piimaga ning lisa sool, suhkur, muna, jahu ja sulavõi. Sõtku korralikult läbi ja lase 45 minutit seista. Rulli tainas lahti, määri vahustatud suhkru-või-kaneeli seguga, keera rulli, lõika seibid ja aseta ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadi juures kuldpruuniks, peale raputa kaneelisuhkrut.