JUUSTUTÄIDISEGA KARBONAAD

2 tk seakarbonaadi
150 g Tartare puravikega määrdejuustu
Rohkelt maitserohelist
1 mugulsibul
1 küüslauguküüs
100 g TERE kohupiimapastat

Tee sealihatükkidesse sisselõige, haki maitseroheline, sibul ja küüslauk peeneks, sega ülejäänud komponendid omavahel, täida liha saadud seguga ja prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Lisand:
100 g porgandit
100 g tsukiinit
100 g sibulat
100 g rohelisi ube
100 g suhkruherne kaunasid
50 g dijon sinepit
200 g TERE vahukoort
Soola-pipart
Maitserohelist
Võid praadimiseks

Kuumuta pannil või ja woki kiirelt ribadeks hakitud köögiviljad, lisa koor ja sinep, maitsesta ja serveeri koos lihaga.



SEENEPASTA

200 g seeni
100 g suitsupeekonit
2 küüslauguküünt
1 sibul
100 g suhkruherne kaunasid
100 g kõrvitsat
200 g pastat
Riivitud parmesani juustu
Suts värsket tüümiani ja basiilikut
Soola-pipart
1 spl oliivõli

Kuumuta õli, lisa pannile peekoniribad, seened, hakitud köögiviljad.  Küpseta läbi, lisa siis keedetud pasta, maitsesta ja serveeri koos parmesani ja tüümianiga.