Tegelikult saab ka noor pere nautida maitsvaid ja kasulikke toite, mida oskavad väidetavalt teha vaid meie emad ja vanaemad. Kõike seda saab teha iga päev ja ei pea raiskama tunde köögis askeldades ning retsepte otsides. Väga lihtne — appi tuleb REDMOND!


REDMOND annab suurepärase võimaluse vabastada köögiruumi ja nautida tervislikku eluviisi.

Esiteks võite välja visata mitmeid aastatega kogunenud köögiriistu: te ei vaja enam mikrolaineahju, erinevas suuruses kastruleid, panne, aurutajaid jne. Kõike seda asendab multikeetja REDMOND! Loomulikult ei sünni miski iseenesest. Te peate endiselt poodi minema ja toiduaineid ostma. Seejärel tuleb koostisosad ette valmistada: pesta seda, mis vajab pesemist ning hakkida seda, mis vajab hakkimist. Pärast jääb vaid valmistamise programm valida ja nupule vajutada: REDMOND multikeetja teeb ülejäänu ise, teie aga võite vaba aega nautida.

Kui toiduvalmistamine on teie jaoks niivõrd võõras, et te ei oska isegi muna või mannaputru keeta, aitab teid spetsiaalselt välja töötatud retseptiraamat. Siit leiate te peale retseptide ka kokkade soovitusi ja samm-sammult iga toidu valmistamise juhiseid. Kõige põnevam on see, et asendamatu köögiabiline mitte ainult ei aita teha klassikalisi toite ja leiba küpsetada, vaid valmistab ka eksootilisi suupisteid ja magustoite. Kui te ootate külalisi ja aega napib, usaldage piduliku lõuna valmistamise REDMONDile. Lihtsalt pange kõik vajalikud koostisosad enne tööleminekut multikeetjasse, vajutage mõned klahvid ja häälestage taimerit. Toit saab valmis õigeks ajaks!

Muidugi ei pea te multikeetja omanikuna loobuma vanaema pannkookidest koduse moosiga. Ärge ainult unustage, et ka vanaema peab puhkama ja tedagi võib igapäevastes toimingutes aidata, nii et multikeetjast võib saada suurepärane kingitus.

REDMONDI ametlik esindaja Eestis on ABTLINE OÜ, kaubamärk DigiBoom.ee. Multikeetjate valik on esitatud Digiboom e-poe salongis Tallinnas aadressil Tartu maantee 28.

DigiBoom.ee salong on uus kaupluse formaat. See on neti-poe ja tavalise kaupluse sümbioos, kus kliendid saavad kaupa hea hinnaga osta ja sellega tutvuda, saada konsultatsiooni, tellida kaupa ja maksta selle eest kohapeal. Seejuures on võimalik kauba saatmine laost kliendi koju.

Peale multikeetjate pakub DigiBoom.ee suurt valikut olme-, foto- ja muud tehnikat, kõige kaasaegsemaid nutitelefone ja tarvikuid.

DIGIBOOM — Sinu turvaline ostukoht!

Jaga
Kommentaarid