Vaja läheb:

1 klaas Guinnessi õlut
1 spl Jamesoni viskit
1 spl vaniljet
200 g võid
450 g šokolaaditükke
3 muna
pool klaasi jahu

Valmistamine:

Vala õlu kastrulisse ja kuumuta, kuni sellest on pool alles jäänud. Lisa viski ja vanilje. Lõika või viiludeks ja lisa viilud aeglaselt segule ja lase neil sulada. Siis hakka vähehaaval šokolaaditükke lisama, samal ajal pidevalt segades, kuni segu on täiesti ühtlane.

Tõsta kastrul tulelt ja lisa segule lahtiklopitud munad ja jahu.

Kalla segu küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ja küpseta 175 kraadi juures 30 minutit.

Kui brownie’d on valmis, peaks nende pind paistma kergelt mullitav ja nad ei tohiks vetruda (nende puhul ei kehti reegel, et tikk peab sisse torgates puhtaks jääma — selleks on retseptis liiga palju šokolaadi)

Jahuta hõrgutist paar tundi külmkapis, siis on seda lihtsam brownie’deks lõigata.

Hõrku ja patust Püha Patricku päeva!

Allikas: She Knows