Salveiga maitsestatud lillkapsas
ESMASPÄEVAKS: Salveiga maitsestatud lillkapsas

Väga mõnus lillkapsaroog — lihtne teha, tervislik ja salvei annab roale omapärase maitse.
LOE RETSEPTI


Kreeka arbuusisalat feta ja oliividega
TEISIPÄEVAKS: Kreeka arbuusisalat feta ja oliividega

Arbuus on tänuväärne vili — mahlane ja värskendav, sobib nii järelroaks, joogiks (vt eelmise nädala retsepti) kui ka soolastesse roogadesse. See salat maitseb hästi krõbedakoorelise nisuleivaga.
LOE RETSEPTI

Külm keefirisupp peediga
KOLMAPÄEVAKS: Külm keefirisupp peediga

Vene köögist pärit holodnik. Peetide röstimine annab neile tõeliselt mõnusa veidi magusa maitse. Kui aga ahju sisse ei taha lülitada, siis osta poest vaakumpakendis keedetud riivitud peeti.
LOE RETSEPTI


Pannkoogirull kukeseentega
NELJAPÄEVAKS: Pannkoogirull kukeseentega

Ahjuplaadil küpsetatud pannkoogi sisse on keeratud kukeseenehautis. Sobib serveerida nii soojalt kui ka külmalt.
LOE RETSEPTI


Kamakört marjadega
MAIUSTAMISEKS: Kamakört marjadega

Seda “retsepti” teavad kõik lugejad, pigem on see meeldetuletuseks. Klassikaliseim ja mõnusaim viis rahvusroa serveerimiseks.
LOE RETSEPTI

Pille Petersoo
Nami-Nami blogi