Jahedamaid roogi uueks kuumalaineks
Väga mõnus lillkapsaroog — lihtne teha, tervislik ja salvei annab roale omapärase maitse.
LOE RETSEPTI
Arbuus on tänuväärne vili — mahlane ja värskendav, sobib nii järelroaks, joogiks (vt eelmise nädala retsepti) kui ka soolastesse roogadesse. See salat maitseb hästi krõbedakoorelise nisuleivaga.
LOE RETSEPTI
Vene köögist pärit holodnik. Peetide röstimine annab neile tõeliselt mõnusa veidi magusa maitse. Kui aga ahju sisse ei taha lülitada, siis osta poest vaakumpakendis keedetud riivitud peeti.
LOE RETSEPTI
Ahjuplaadil küpsetatud pannkoogi sisse on keeratud kukeseenehautis. Sobib serveerida nii soojalt kui ka külmalt.
LOE RETSEPTI
Seda “retsepti” teavad kõik lugejad, pigem on see meeldetuletuseks. Klassikaliseim ja mõnusaim viis rahvusroa serveerimiseks.
LOE RETSEPTI
Pille Petersoo
Nami-Nami blogi