Vaarikatee

60 g apelsini
50 g sidrunit
40 ml apelsinimahla
50 ml isetehtud suhkrusiirupit
50 g vaarikaid, sobivad ka külmutatud
1 kaneelikoor
400 ml keeduvett

Apelsin lõikuda väikesteks tükikesteks ja segada koos vaarikatega teekannu. Valada üle apelsinimahlaga ja suhkrusiirupiga, lisada kaneelikoor. Valada peale keeduvesi ja lasta seista 15 minutit.


Astelpaju ja küdooniamoosi tee

120 g külmutatud astelpaju
30 g küdooniamoosi
20 ml pirnisiirupit
30 ml puuviljapüreed
6 g Tseiloni teed
350 ml keeva vett

Valmistada kõigepealt puuviljapüree. Keeta marjad ja astelpaju, siis riivida need püreeks. Nüüd panna kõik koostisained teekannu ja valada peale keeva vett. Lasta seista 5-7 minutit.


Õuna-vanilje tee
100 g õuna 100 g pirne 60 g apelsini 50 g sidrunit 1 kaneelikoor 50 ml vaniljesiirupit (võib asendada vanillisuhkruga) 400 ml keevat vett
Puuviljad lõigata kuubikuteks ja panna teekannu. Lisada vaniljesiirup ja kaneelikoor. Valada kõik keeva veega üle ja lasta seista 15 minutit.