Vaja läheb:
paar viilu sinki
paar viilu salaamivorsti
4 spl krevette
1 sibul (ka küüslauku)
1/4 paprikat (soovitavalt kollane)
1 dl purustatud tomateid
1/4 dl (keetmata mõõdetuna) riisi
3 dl kana- või loomaliha puljongit (kuubikust)
pipart, tüümiani, oregaanot
1 tl õli

Valmistus:
Lõigu singi-vorsti viilud ribadeks ja küpseta neid pisut kastruli põhjale valatud õlis koos krevettidega. Tõsta seejärel kõrvale oma järge ootama. Nüüd prae läbi sibul, paprika ja lisa mõne minut pärast ka purustatud tomatid. Vala hulka riis ja lase veidi aega ilma vedelikuta küpseda. Nüüd vala puljong ka hulka ning lisa kohe ka sink-vorst ja krevetid. Maitsesta. Hauta kaane all tasasel tulel umbes 20 minutit.