Kardemonised pärmipannkoogid maapähklise vahukreemiga


Kardemonised pärmipannkoogid maapähklise vahukreemiga
Erakogu

25 g pärmi
500 ml piima
4 sl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
0,5 tl soola
2 muna
500 ml jahu
1 tl kardemoni

Kreem:
1 Snickersi šokolaad
1 muna
100 ml rõõskkoort

Tee nii:
Vedelda pärm 1 sl suhkruga. Lisa käesoe piim, suhkrud ja sool.
Klopi juurde munad ja jahu. Lase 1-2 h soojas kohas seista.
Samal ajal valmista kreem. Selleks tükelda ja sulata šokolaadid ja vahusta juurde muna.
Vahusta ka rõõskkoor, lisa 1 sl suhkrut ning lisa vaht tasakesi segades šokolaadi-muna segule.
Aseta kreem pannkookide valmimiseni külma. Lisa taignale kardemon ja sega korralikult läbi.
Küpseta ülepannkoogid. Serveeri kreemiga.
Head isu!

P.S. Pannkookidele annab erilise meki just kardemon. Snicersi šokolaadist valmistatud kergelt pähklivõi maitseline kreem on neile ideaalne kaaslane.