26.06.2017, 15:00
Kerge amps: tomati-virsikusalati RETSEPT
FOTO:
Sütesärin saadab praegu enamikku suvistest söögiaegadest, kuid unustada ei maksa ka neid roogi, mis grillikupli alt välja jäävad. Värske ajakiri Anne & Stiil jagab väärt retsepti!
Vaja läheb:
Kogus neljale kuni kuuele
4 tomatit
4 virsikut
0,5 punast sibulat
1 sl palsamiäädikat
3 sl oliiviõli
soola, pipart
basiilikulehti
Tükelda tomatid ja virsikud, haki sibul ja vala kaussi. Sega äädikas, õli, sool ja pipar korralikult ning kalla salatile. Lisa basiilikuöehed ja sega salat ettevaatlikult läbi. Vajadusel maitsesta veel ja serveeri.
Selle ja teised põnevad retseptid leiad värskest Anne & Stiilist!