24.06.2009, 05:31
KOKTEILINÄDAL: Sweet Harmony
FOTO:
Kolmapäev: Sel nädalal kutsuvad Naistekas ja DanSukker lugejaid kokteile hindama. Iga päev pakub üks kutseline kokteilisegaja välja omaloomingulise maitseelamuse, kirjeldades ka jooki ning selle saamislugu.
Sweet Harmony
Cointreau 3 cl
Pere Magloire Calvados V.S.O.P 1 cl
Tiramisu siirup (Torani) 1 cl
Virsiku nektar (Largo) 1,5 cl
Vahukoor 35% (Alma) 1 cl
Šokolaadimaitseline tuhksuhkur (Dansukker) 1 tl
Pane šeikerisse mõned kuubikud jääd. Vala komponendid jääle ja šeigi. Vala kokteil klaasi ning raputa lusikaga tuhksuhkur peale.
Kokteili tüüp: After dinner
Autor: Helger Aava võitis selle kokteiliga 2001 aaastal Eesti barmenide meistrivõistlused jasai au esindada Eestit maailmameistrivõistlustel Brasiilias.
Kokteil:Helgerile meeldivad väjakutsed. Rohketel võistlustel osalemise tulemusena on temast saanud kõige rohkem tiitleid omav barman Eestis. Maailmameister, mitmekordne Eesti meister jne. Eriliselt meeldib talle uute alkoholivabade kokteilide väljamõtlemine. Enamasti on uus joogisegu inspireeritud ühest kindlast inimesest. Kui näete Helgerit baarileti taga, astuge ligi ja paluge tal teha jook spetsiaalselt teile. Ta silmitseb teid natuke, esitab mõned küsimused ja ainukordne jook on valmis mõne minutiga. Helger “oskab maitsete keelt.”
Autor: Helger Aava võitis selle kokteiliga 2001 aaastal Eesti barmenide meistrivõistlused jasai au esindada Eestit maailmameistrivõistlustel Brasiilias.
Kokteil:Helgerile meeldivad väjakutsed. Rohketel võistlustel osalemise tulemusena on temast saanud kõige rohkem tiitleid omav barman Eestis. Maailmameister, mitmekordne Eesti meister jne. Eriliselt meeldib talle uute alkoholivabade kokteilide väljamõtlemine. Enamasti on uus joogisegu inspireeritud ühest kindlast inimesest. Kui näete Helgerit baarileti taga, astuge ligi ja paluge tal teha jook spetsiaalselt teile. Ta silmitseb teid natuke, esitab mõned küsimused ja ainukordne jook on valmis mõne minutiga. Helger “oskab maitsete keelt.”
Naistekas on DanSukkeri meediapartner. Tekst ei väljenda toimetuse ajakirjanduslikke eelistusi.