Klassikaline mõrkjasmagus kokteil koosneb ühest osast Aperolist, ühest osast kuivast vahuveinist, veidikesest mulliveest, jääst ja apelsiniviilust, aga miks mitte sellega pisut ka eksperimenteerida?

Rosé Aperol Spritz

Olgem ausad, kui on võimalik lisada joogile pisut rosé’d, oled sa kõhklemata valmis seda tegema. See muudab klassikalise kokteili pisut kergemaks ja lisab lillelisemaid noote.

Seega, täida suur valge veini klaas jääga, lisa sinna rosé’d, Aperoli, roosivett ja soodavett ning serveeri puistades joogile mõned roosiõied.

Aperol Spritz Sangria

Kui lisad Aperol spritzile pisut suvist sangriat, muudad selle veelgi suvisemaks joogiks. Selleks, et kokteili oleks lihtsam valmistada, eelistagi juba valmis kujul müüdavat sangria kokteili, aga kui eelistad pisut vaeva näha, tee sangria ise valmis.

Alusta samamoodi, pannes veiniklaasi jääd, seejärel kalla juurde sangria, Aperol ja pisut mullivett. Sega ja lisa apelsiniviil.

Kirsi Aperol Spritz

Kirsimaitseline limonaad lisab klassikalisele Aperol spritzile puuviljase maitse.

Kalla jääga täidetud klaasi Aperoli, vermutit ja veini, sega 15-20 sekundit või kuni joogid on külmad. Kui kasutad värskeid kirsse (eeldades, et neid kuskilt veel saab), pane üks neist klaasi põhja. Seejärel kalla Aperoli segu sinna peale ja kata kirsimaitselise limonaadiga. Serveeri kohe!

Kombucha Aperol Spritz

Kombucha kokteilid on kõigi hipsterite lemmikud, sest see seenejook ei muuda kokteili mitte lihtsalt mõnusalt kihisevaks, aga teeb selle ka tervisele kasulikumaks.

Täida klaas jääga, lisa juurde Aperol või Campari ning seejärel ingveri või apelsini kombucha. Kata kokteil soodaveega ja kaunista apelsiniviiluga ning serveeri.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Allikas: StyleCaster