Osta kõik koostisosad võimalikult vara valmis ja lase üle öö külmkapis seista, et nad võimalikult külmad oleks. Viin pane soovitatavlt sügavkülma.

Et sulavad jääkuubikud booli liiga vesiseks ei muudaks, osta paar pakki mahla lisaks ja valmista jääkuubikud mahlast või pane terve mahlapakk sügavkülma ja enne külaliste saabumist lõika pakend katki ning lisa saadud suur mahlakuubik boolile.

Juhul kui eelistad kasutada tavalist jääd, siis eriti kuumal suvel, on  soovitatav kasutada ühte suuremat blokki, kuna see jahutab jooki paremini, samas sulab jaa ise aeglasemalt. Soovi korral saab suurt jääkuubikut ka marjade ja suvelilledega kaunistada.

Booli segamine tuleks jätta viimasele minutile, vahetult enne külaliste saabumist. Segamist alusta viinast, liköörist ja mahlast. Gaasilised koostisosad lisa vahetult enne serveerimist

Kaunistamiseks kasuta külmutatud marju ja puuvilju. Need jahutavad jooki, ilma et jook muutuks vesisemaks. Lisa ka väike kogus mullivett, see lisab boolile positiivset maitsenüanssi. Kindlasti maitse segu eelnevalt, et see liiga vesine ei saaks.

Booli retseptidega saad tutvuda SIIN

Ja siin on kolm videoretsepti — vaata ja saa ka ise parimaks boolimeistriks!


Jaga
Kommentaarid