Lõika peekon väiksemateks kuubikuteks. Pane pannile ja kuumuta keskmisel kuumusel, kuni peekonist eraldub rask ja peekon ise muutub krõbedaks.

Tõsta peekonitükid kõrvale, lisa pannile õli. Lisa kanafileeribad, maitsesta soolaga ning pruunista kergelt ümberringi. Lükka kanatükid panni ühte serva.

Lisa pannile hakitud sibul ja õhukeselt viilutatud sellerivarred. Prae 5-6 minutit aeg-ajalt segades.

Lisa viilutatud suvikõrvits ja prae veel minut aega.

Lisa uuesti pannile praetud peekonikuubikud. Kalla juurde vahukoor. Kuumuta keskmisel tulel 5-6 minutit, kuni kaste on paksenenud ja kana läbinisti küps.

Puista peale hakitud sellerilehti ja basiilikut, maitsesta soola-pipraga.

Serveeri keedetud tagliatelle-makaronidega.