15.10.2010, 12:33
Külmarohuks veidi vürtsi, maiusroogi ja sibulasuppi
Oktoobri II nädal
PILLE SOOVITAB: Selle nädala ilmad on olnud päikeselised, ent tuulised ja külmad. Mõned on lundki näinud. Kun liikvel on ka viirused, tuleb tervist hoida ja organismi turgutada. Menüüs on palju sibulat-küüslauku ja peeti. Maiasmokad saavad suisa kaks rooga!
ESMASPÄEVAKS: Vürtsikas kõrvitsasupp
Indiapäraste maitsetega kõrvitsasupp. Ettevaatust tšilliga — alguses võid seda vähem lisada ja hiljem soovi korral juurde panna.
LOE RETSEPTI
Indiapäraste maitsetega kõrvitsasupp. Ettevaatust tšilliga — alguses võid seda vähem lisada ja hiljem soovi korral juurde panna.
LOE RETSEPTI
TEISIEPÄEVAKS: Mahedamaitseline peedi-hakklihakaste
Lihtne ja kodune hakklihakaste, millele keedetud riivitud peet annab kauni jume ja maheda maitse.
LOE RETSEPTI
Lihtne ja kodune hakklihakaste, millele keedetud riivitud peet annab kauni jume ja maheda maitse.
LOE RETSEPTI
KOLMAPÄEVAKS: Praetud valge kala
See viis sobib hästi erinevate valgete kalade valmistamiseks. Maitsev nii soojalt kui külmalt. Sobib hästi keedetud kartuli, riisi või köögiviljadega.
LOE RETSEPTI
See viis sobib hästi erinevate valgete kalade valmistamiseks. Maitsev nii soojalt kui külmalt. Sobib hästi keedetud kartuli, riisi või köögiviljadega.
LOE RETSEPTI
NELJAPÄEV: Lihtne sibulasupp
Klassikalise prantsuse sibulasupi tegemiseks tuleb varuda aega ja kannatust. See supp siin valmib oluliselt kiiremini ja lihtsamini. Fotol olev supp valmis punastest sibulatest.
LOE RETSEPTI
Klassikalise prantsuse sibulasupi tegemiseks tuleb varuda aega ja kannatust. See supp siin valmib oluliselt kiiremini ja lihtsamini. Fotol olev supp valmis punastest sibulatest.
LOE RETSEPTI
KERGE EINE: Krõbedad juustusaiad
Munavalge lisamine kuumade ahjuvõileibade kattele teeb katte mõnusalt mahlaseks ja õhuliseks. Krõbedad juustusaiad maitsevad hästi niisama kui ka supi kõrvale.
LOE RETSEPTI
Munavalge lisamine kuumade ahjuvõileibade kattele teeb katte mõnusalt mahlaseks ja õhuliseks. Krõbedad juustusaiad maitsevad hästi niisama kui ka supi kõrvale.
LOE RETSEPTI
MAIUSTAMISEKS: Paks kissell ehk kissell kuivatatud puuviljadest
Järjekordne vana kooli magusroog. Lisa kissellile vastavalt soovile kas rohkem või vähem kartulitärklist. Vedelam kissell sobib putrude ja saiakestega, paksemat kisselli võib serveerida piima, jogurti või vahukoorega.
LOE RETSEPTI
KÜPSETIS: Hollandi õunakook
Kaneeli-rosina-õunatäidisga küpsetis, kus osa tainast jäetakse piruka kaunistamiseks. Tõeliselt mõnus!
LOE RETSEPTI
Kaneeli-rosina-õunatäidisga küpsetis, kus osa tainast jäetakse piruka kaunistamiseks. Tõeliselt mõnus!
LOE RETSEPTI
http://nami-nami.ee/
http://nami-nami.blogspot.com/