Foto: Kertu Kaljund
ESMASPÄEVAKS: Vürtsikas kõrvitsasupp
Indiapäraste maitsetega kõrvitsasupp. Ettevaatust tšilliga — alguses võid seda vähem lisada ja hiljem soovi korral juurde panna.
LOE RETSEPTI



Foto: Nami-Nami
TEISIEPÄEVAKS: Mahedamaitseline peedi-hakklihakaste
Lihtne ja kodune hakklihakaste, millele keedetud riivitud peet annab kauni jume ja maheda maitse.
LOE RETSEPTI



Foto: Nami-Nami
KOLMAPÄEVAKS: Praetud valge kala
See viis sobib hästi erinevate valgete kalade valmistamiseks. Maitsev nii soojalt kui külmalt. Sobib hästi keedetud kartuli, riisi või köögiviljadega.
LOE RETSEPTI



Foto: Nami-Nami
NELJAPÄEV: Lihtne sibulasupp
Klassikalise prantsuse sibulasupi tegemiseks tuleb varuda aega ja kannatust. See supp siin valmib oluliselt kiiremini ja lihtsamini. Fotol olev supp valmis punastest sibulatest.
LOE RETSEPTI



Foto: Nami-Nami
KERGE EINE: Krõbedad juustusaiad
Munavalge lisamine kuumade ahjuvõileibade kattele teeb katte mõnusalt mahlaseks ja õhuliseks. Krõbedad juustusaiad maitsevad hästi niisama kui ka supi kõrvale.
LOE RETSEPTI



Foto: Nami-Nami
MAIUSTAMISEKS: Paks kissell ehk kissell kuivatatud puuviljadest

Järjekordne vana kooli magusroog. Lisa kissellile vastavalt soovile kas rohkem või vähem kartulitärklist. Vedelam kissell sobib putrude ja saiakestega, paksemat kisselli võib serveerida piima, jogurti või vahukoorega.
LOE RETSEPTI

Foto: Nami-Nami
KÜPSETIS: Hollandi õunakook
Kaneeli-rosina-õunatäidisga küpsetis, kus osa tainast jäetakse piruka kaunistamiseks. Tõeliselt mõnus!
LOE RETSEPTI

http://nami-nami.ee/
http://nami-nami.blogspot.com/