TAIGEN:
500 g pärmi-lehttaigent

TÄIDIS:

200 g maitsestamata toorjuustu (Farmi)
200 g küüslaugumaitselist toorjuustu (Farmi)
1 suurem punane sibul
200 g külmsuitsu lõhefileed
1 spl värsket tilli
30 g värsket naati  (või 50 g rukolat)
0,5 tl riivitud sidrunit
50 ml 35% rõõska koort
musta pipart, soola, apelsini-tšillipipart

SOOVI KORRAL KASTMEKS:
200 g 20% hapukoort (Farmi)
¼ sidruni mahla
soola, pipart
10 Kreeka pähklit

Sega omavahel toorjuustud, koor ja riivitud sidrun. Haki väikesteks kuubikuteks sibul ja lõhefilee ning lisa toorjuustu hulka. Rebi väikesteks tükikesteks ka naat ja värske till ning lisa eelneva hulka. Maitsesta pipra, soola ja apelsini-tšillipipraga ning sega ühtlaseks.

Rulli taigen õhukeseks ja kata täidisega. Rulli taigen "vorstikeseks" ja küpseta eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures 15-20 minutit või seni, kuni küpsetis on kuldpruun.