14.07.2016, 15:01
Laura Põldvere RETSEPT: Suus sulav šokolaadi-toorjuustukook, mida nautida koos sõpradega
FOTO:
Laura, kes astub üles juba 15.-21. juulil Tallinna Vanasadamat külastavas Dinner in the Sky taevarestoranis, jagas sellest inspireerituna Naistekaga üht oma lemmikmaiuse retsepti. Eriti hästi valmistab seda kooki Laura sõnul tema ema.
Vaja läheb:
200 g/pool pakki LU Digestive küpsiseid
60 g võid
4 muna
500 g mascarpone juustu
300 g hapukoort
400 g/4 tahvlit valget šokolaadi
0,5 tl vaniljesuhkrut
Koogi peale võib panna erinevaid marju
Valmistamine:
- Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga.
- Kata koogivorm küpsetuspaberiga ja pane küpsisesegu vormi põhja - kätega võib massi kõvasti tihkeks põhjaks suruda.
- Sega omavahel munad, hapukoor, mascarpone juust ja vaniljesuhkur.
- Sulata valge šokolaad potis ning lisa see segule.
- Kalla segu vormis olevale küpsistest põhjale.
Küpseta kooki 170 kraadi juures 1 tund. Peale võib lisada värskeid marju.
Naudi koos sõpradega!