RETSEPT: kerge kanasalat

RETSEPT: kevadiselt värske ja tervislik kodujuustu-avokaado salat

Valio toidublogijad Jaanika ja Signe Anton jagavad retsepti, mille võlu peitub lihtsuses. Kevadiselt kerge ning krõmpsuv salat ühendab kodujuustu värskuse ning avokaado maheda maitse. Isikupära lisavad sidrunimahl ja krõbedad peekoniviilud. Salati boonuseks on komponentide tervislikkus ning ülikiire valmimine, seega on tegu ideaalse kõhutäiega tegusasse kevadpäeva.
Loe edasi...

RETSEPT: suviselt kerge ja tervislik pasta-kodujuustusalat

Valio jagab pasta-kodujuustusalati retsepti, mis on toitev ja tervislik samaaegselt. Suviselt kerge salat sobib ideaalselt argilõunaks nii kodus kui ka kontoris. Kuna soojad ilmad kutsuvad einestama õues, sobib see salat ideaalselt ka piknikukorvi. Salati koostises leidub ohtralt värskeid aiasaadusi, mida tasub suvehooajal tarbida rohkelt. Pasta ning kodujuust lisavad salatile tummisust ning kõige boonuseks valmib kerge eine ülikiiresti!
Loe edasi...

Salat koduaiast: "umbrohust" saad tervisliku ja vitamiinirikka eine!

TAIMED

Veel paarisaja aasta eest tundis eestlane eksimatult ära umbes 300 kohalikku taime, söögiks koguti neid loodusest sadakond. Ent mida eurooplasemaks me saame, seda enam oleme võõrdumas oma korilaskultuuril põhinevast eluviisist.
Loe edasi...