Menüüs on kapsast, kala ja ploomikook
Lihtne köögiviljavorm fetajuustu, tomatite ja suvikõrvitsate-kabatšokkidega ning ürdise fetakreemiga. Sobib neljale sööjale. Valmib umbes tunniga.
LOE RETSEPTI
TEISIPÄEVAKS: Kapsa-tatrahautis
Lihtne ja kõhule hea, mahedamaitseline värskekapsa-tatrahautis. Neljale sööjale mõeldud roog valmib pisut enam kui poole tunniga.
LOE RETSEPTI
Seda rooga võib valmistada nii lõhe- kui ka forellifileest. Serveeri koos aurutatud köögiviljade ja värske salatiga. Kuumast ahjust saab roa neljale vähem kui poole tunni jooksul kätte.
LOE RETSEPTI
Maheda, kreemise ja veidi magusa maitsega mõnus värskekapsasupp, mille maitset annab varieerida erinevate sulatatud juustude kasutamisega. Peaks meeldima väga ka väiksematele sööjatele.
LOE RETSEPTI
Šampinjonide lisamine strooganovile on üsna levinud, mina proovisin aga veidi hõrgumat versiooni kukeseentega. Soovitan kindlasti kasutada veise sisefileed — siis on tulemuseks eriti mõnus ja maitsev roog. Poes müüdavad pakendatud “veiseliha strooganovi” liharibad on tihti üsna vintsked.
LOE RETSEPTI
Hästi lihtne ja kiirestivalmiv ploomikook, mida võib valmistada nii suuremas koogivormis (nt 25x32 cm) kui ka ahjuplaadi peal. Lõigata saab
umbes 20 koogitükki.
LOE RETSEPTI