Retseptisahtlel jagab põnevat retsepti, mille järgi valminud roog ei tohiks jätta kedagi külmaks.

Koostisained
200 g vahustatud vahukoort
Suur pits (u 40-50 g) Vana Tallinn Ice Cream likööri
2-3 suurt (u 110 g) beseeküpsist
Marju (talvel võib kasutada ka külmutatud marju, näiteks vaarikaid)
Granaatõunaseemneid
Kaunistuseks pipramündilehti ja tuhksuhkrut

* Purusta käte vahel besee ning laota kandikule magustoidu alumiseks kihiks.
* Sinna peale tõsta lusikaga korralikult vahustatud vahukoort.
* Järgmiseks kihiks lao marjad.
* Lisa veel üks kiht vahukoort.
* Kõige peale puista granaatõunuseemneid ja veel mõned marjad.
* Kaunista värskete piparmündilehtede ning tuhksuhkruga.

Nipp: Magustoidu koostisosad võib juba enne pidu eraldi kaussides ette valmistada, kuid kokku tuleks nad segada ja laduda vahetult enne serveerimist. Nii säilib magustoidule iseloomulik maitsete ja tekstuuride kooslus.

Selle ja teised mõnusad retseptid leiad SIIT!