Selle nädala magusaks retseptiks on aga üks väga lihtne, ent väga maitsev õunakook.

Vürtsikad porgandid
ESMASPÄEVAKS: Vürtsikad porgandid
Araabiapäraste vürtsidega maitsestatud porgandid sobivad nii omaette vegetaarroaks kui ka lisandiks erinevate liharoogade kõrvale.
LOE RETSEPTI:



sinepine viinerikaste
TEISIPÄEVAKS: Sinepine viinerikaste
Veidi pikantsem viinerikaste pärlsibulate ja marineeritud kurgiga, mis lisavad kastmele nii põnevat maitset kui ka tekstuuri.
LOE RETSEPTI



kõrvitsa-mannasupp
KOLMAPÄEVAKS: Piima-mannasupp kõrvitsaga
See lihtne ja omapärane supp sobib nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka magustoiduks. Vastavalt selle vali siis ka lisandid - võisilm, moos, vahtrasiirup, kõrvitsaseemneõli vms.
LOE RETSEPTI



Makaronivorm
NELJAPÄEVAKS: Makaronivorm perekond Reaganite moodi
Just sellist lihtsat ja vaid ühe munaga valmistatud ning sinepiga maitsestatud makaronivormi valmistas oma abikaasale proua Nancy Reagan. Hea ja lihtne.
LOE RETSEPTI


Kooreklops
REEDEKS: Kooreklops
Korralik vana kooli veiseliharoog. Kui kasutad lihaveise fileetükki, saad eriti hõrgu liharoa.
LOE RETSEPTI



Kanada õunakook
MAIUSTAMISEKS: Kanada õunakook
See retsept on algselt pärit Salme Masso kuulsast “Rahvaste toitude” raamatust (1978), aga olen seda aastate jooksul oma maitse järgi mugandanud. Üks mu tõeliseid lemmikuid õunakookide seas - pehme, mahlane ja mõnusalt karamellise purukattega.
LOE RETSEPTI