Sea sisefilee grillkartulite ja ürdikastmega

800 g sea sisefileed
1 pakk Santa Maria kuivmarinaadisegu ürtidega
400 g väikeseid kartuleid
2 spl võid
värsket tilli
Kaste:
3 dl hapukoort
1 pakk Santa Maria küüslaugu-ürdi dipikastmesegu

Määri kuivmarinaad seafileele, lase u 20 minutit maitsestuda ja küpseta seejärel grillil või ahjus. Kastmeks sega hapukoor dipikastmeseguga ja lase seista 10-15 minutit jahedas. Serveeri liha keedetud värskete kartulite ja küüslaugu-ürdikastmega ning kaunista värske tilliga.

Grillitud ananassi ja maasikasalat vaniljejäätise ning nachopuruga

½ keskmist ananassi
2 spl Santa Maria ananassi glasuurkastet
8 keskmist maasikat
1 spl hakitud värsket münti
2 Santa Maria nisutortillat
1 pakk Santa Maria nacho krõpse
Santa Maria vanillisuhkrut

Lõika ananassist u 1 cm paksused viilud, pintselda üle glasuurkastmega ja grilli või küpseta tulises ahjus, kuni ananassile tekib kerge karamellivärvi kiht. Soojenda tortillad grillil või ahjus, lõika pooleks ja keera torbikuks. Soojenda nacho krõpse ahjus, puista üle tuhksuhkruga ja purusta. Lõika pisut jahtunud ananass ja maasikad u 1 cm suurusteks kuubikuteks, sega värskelt hakitud mündiga ning serveeri tortillatuutudes koos vaniljejäätise ja krõbeda nachopuruga.