05.09.2010, 19:23
Mozzarella ga täidetud paprikad
neljale
4 väikest erivärvilist paprikat
1 sl oliiviõli
150 g mozzarellat
8 kirsstomatit
1 väike punane sibul
peotäis värskeid basiilikulehti
soola ja musta pipart
Lõika paprikad pikuti pooleks ja puhasta seemnetest. Pane kaussi, kalla peale keev vesi ning lase 5 minutit seista. Kurna hoolega ja aseta õliga piserdatud ahjuvormi, lõikepind ülal. Lõika juust kuubikuteks, tomatid sektoriteks ja sibulad viiludeks.
Pane mozzarella-kuubikud, tomatisektorid, sibulaviilud ja pool basiilikulehtedest paprikapoolikutesse. Maitsesta soola-pipraga. Nirista peale veidi oliiviõli. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30-35 minutit, kuni mozzarella on sulanud.
Puista peale ülejäänud basiilikulehed ning serveeri koos krõbeda nisuleivaga.