Mozzarellakattega peedipannkoogid (9 tk)


Mozzarellakattega peedipannkoogid (9 tk)
Erakogu

250 g keedetud peeti
125 g mozzarellat
3 sl (kuhjaga) rukkijahu
1 muna
1 dl piima
1 sl hakitud värsket tilli
Soola
Santa Maria liha üldmaitseainet

Tee nii:

Riivi peet jämedalt ning viiluta juust. Klopi muna lahti, lisa piim, jahu ja peet ning sega. Maitsesta liha üldmaitseaine ja tilliga.

Pane pann tulele ja aja õli kuumaks. Iga pannkoogi jaoks tõsta pannile 2 sl segu. Kui kook on ühel poolt küps, siis tõsta see ümber ja aseta peale mozzarella viil. Kui juust on sulanud, tõsta koogid majapidamispaberile, et üleliigne rasv eemalduks.

Raputa juustule värsket tilli ja natuke soola.

Serveeri näiteks hapukoore ja mädarõikaga.