Mida vajad? Ikka neid samu kohviube, mis sul juba kodus olemas on!

Tegelikult peadki esmalt valmistama kohvi nii nagu sa seda alati teed, kuid pisut kangema versiooni. Kõige lihtsam viis selleks? Kasuta sama palju kohvi nagu ikka, aga poole vähem vett.

Seejärel vala kuum kohv suuremasse tassi, mis on eelnevalt täidetud juba jääkuubikutega.

Avastad üsna pea, et osad jääkuubikud hakkavad juba sulama ja sealt tekkinud vesi seguneb kohviga, mille tagajärjel kohv jahtub toatemperatuurini. Peale mõnda minutit, kui veel jääkuubikud vedelikus ulbivad (aga ei sula), vala kohv ümber uude jääga täidetud kruusi. Lisa soovi korral koort ja suhkrut, sega ja naudi!

Kui sulle meeldib ekstra külm jääkohv, korda neid samme, seejärel vala jääkohv koos jääga enne koore ja suhkru lisamist sheikerisse. Raputa mõned sekundid. Teine variant on panna see mõneks lisaminutiks jääkülma.

Kuna pole midagi hullemat, kui liiga vesine jääkohv, soovitame juua jook samal päeval ära!

Allikas: Popsugar