Salvesti toidublogija Liisi Laanemäe soovitab pakkuda seda näiteks eelroaks või vahepalana. Julgemad eksperimenteerijad võivad seda aga lausa magusroaks pakkuda.

Koostisained:
200 ml vett
75 g suhkrut
200 g ketšupit
6 tilka Tabascot
2 tl Worchesteri kastet
½ laimi mahl

Pane vesi ja suhkur potti. Kuumuta keemiseni ja keeda seejärel tasasel tulel viis minutit. Tõsta suhkrusiirup tulelt ning oota, kuni see on jahtunud. Sega omavahel siirup ja ketšup, maitsesta Tabasco, Worchesteri ning laimimahlaga.

Vala segu madalasse kaanega vormi ja tõsta sügavkülma. Lase sel tunnike külmuda ning sega siis kahvliga korralikult läbi ja tõsta uuesti sügavkülma. Külmunud massi tuleks kaks-kolm korda paar tunni jooksul kahvliga segada. Olenevalt vormi sügavusest võib sorbeti valmimine ka kauem aega võtta. Oluline on segada ja külmutada kuni ketšupisorbett on saavutanud ühtlase konsistentsi.