16.07.2010, 12:21
Pannkoogirull kukeseentega
kuuele kuni kaheksale
Tainas:
3 dl piima
3 suurt muna
60 g nisujahu (1 dl)
soola
Täidis:
300-500 g väiksemaid kukeseeni
1 sibulat
6-7 sl hapukoort
soola
musta pipart
2-3 sl hakitud peterselli või tilli
praadimiseks õli
Valmista pannkoogitainas ja lase seista, kuni täidist valmistad.
Haki sibul peeneks ja hauta väheses õlis kuldseks. Lisa kukeseened ja prae, kuni seentest eraldunud vedelik on aurustunud. Maitsesta soola-pipraga, sega juurde hapukoor ning maitseroheline. Hauta paar minutit.
Kalla pannkoogitainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni ahjupannkook on pealt kuldne.
Võta ahjust välja, tõsta seenehautis ühtlaselt pannkoogile ja keera see tihedasti rulli.
Sobib serveerida nii soojalt kui ka külmalt.